Search This Blog

Monday, May 9, 2011

Dalat, Vietnam.....

Assalamualaikum to all my friends,

I'm in Dalat Vietnam. Cantik tempatnya. Udara nyaman & persekitaran bersih. aku akan berada di sini hingga hari sabtu nie; attending workshop berkenaan dengan Radiation Protection Program. Alhamdulillah, aku sampai petang semalam. Hotel pun ok; Sammy Hotel, Dalat City. Yang lawaknya, aku tak sedar tak ada air conditioner! dapat tau pun sebab si Hairul org ANM yang bg tau. loh. malam tadi tido ok, tak panas. semalam sembang dengan Officer yang jemput kami, diberitahu ka sini ada 2 musim; dry & raining. Sekarang nie mula musim hujan. Semalam masa sampai, cuaca redup aja, tapi tak hujan. aku dgn Hairul ambik kesempatan jalan-jalan di persekitaran hotel, konon-konon nak cari supermarket. tapi tak jumpa! aduh..nampak gayanya, petang nie, lepas abis class, nak tanya kat Organizer. Insyallah ada tu. semalam bahyak jumpa kedai-kedai kecil umpama kedai runcit aja. cuaca sini pun nyaman, jadinya semalam, walaupun kami hanya jalan kaki, tapi tak berpeluh. ;)

Oh ya, waktu kat cnie, lambat satu jam dari Malaysia. tak la beza sangat. ok, dah hampir pukul 8:45am (Waktu cnie) kejap lagi nak kena berkumpul utk ke Institut. Daa kawan-kawan..will update to you later ya! ;D

5 comments:

Syam said...

selamat berkursus.. jaga diri baik2... ( patut la duk call perlesenan takder org jawab ) hehe

irl-lis said...

;)

TQVM....hahhahhaaha...

miss nina said...

baru sempat ke blog ni.
sekali mesej kamu dah touch down airport sana :P
welcome home :)

irl-lis said...

;)

Thanks..hampir semingu tak ber FB & blog..kat sana tak leh bukak..tak tau kenapa..nanti aku cerita / share gambar kat sana yer..& souvenir kamu..nanti bebila dtg cnie, claim dgn aku ekk..;p

miss nina said...

hahaha..ade pulak claim token dr vietnam :)
(padahal senyum suka :P)