Search This Blog

Sunday, September 11, 2011

Cerita hujung minggu...(V)

speaking without thought is a common action,
almost everyone has done it,
almost everyone has apologized for it...
- aku bukan Billy Milligan (Norhayati Berahim)

Hmm...jangan jadikan 'itu' sebagai 'common' ya. luka kepada yang menerimanya, hanya Allah yang tahu. tak ada apa2, just tertarik dengan phrase itu sahaja & jadikannya sebagai salah satu pengajaran..

Just get back from IKEA. cadangnya nak beli rak kasut, panel yang boleh attach ke dinding & kotak untuk letak baju/barang-barang + barang2 lain. tapi, rak kasut tu dah out of stock. panel tu pulak, yang panjang semeter, dlm RM59. macam mahal lah pulak & rasa tak berbaloi. yang lebih panjang dari tu, murah, tapi, tempat yang cadang nak letak, tak muat lah pulak. aduss..frust la jugak. tak apa, cari dekat kedai lain masa cuti Hari Malaysia lah nanti. so Cik Yona, bersedia utk teman aku nanti ya! ;)

Apa yang dibeli!? Kotak-kotak plastik, rak plstik utk pinggang & sudu, tupperware utk aku & Cik Yona, lapik laci + rak kayu 'SKOGHALL' (ada ruang kat dalam & boleh jadi side table)...
Alhamdulillah...okay, masa utk mengemas.. ;D

5 comments:

AMMOSHAM said...

nuklear jahat!~

irl-lis said...

idup lg rupanya ko yer!
Selamat hari raya....

irl-lis said...
This comment has been removed by the author.
miss nina said...

lyd, thanks for belikan tupperware tu.
seriously lupa la nak ambil.
ikea lagi? dont forget to count me :P

irl-lis said...

haah..betul, aku pun LUPA daa..aduss....

wehh..aku nak CUTII!!!! ;(